sobota 21. března 2015

1. FC Köln - Werder Brémy

Werder valmentaja Viktor Skripnik myönsi, että toivoo, että čtyřiatřicátém kierros luku jopa kuudenneksi, jotta voidaan varmistaa osallistuminen Europa League. Samalla kuitenkin sanoi, että mahdollinen menetys Kölnem olisi todennäköisesti aiheuttaisi uudelleenarviointisuunnitelmaan.

Rise of koko hansakaupunki Bremen oli todella ihailtavaa. Suhteellisen lyhyen ajan putoaminen vesien hyökätä cup kantoja. Ottelut Bayerin ja Wolfsburgem Vaikka pelaajat masteroitu ja Saksan cup on saattamassa třetiligová Arminia Bielefeld, mutta Köln pallon maaliin. "Näen, kuinka se parantaa kirjaimellisesti pelin pelin, joten minulla ei ole mitään syytä uskoa, että voimme saada Europa League", sanoi Ukrainan valmentaja.


Numerot puhuvat selvästi sen puolesta - 29 16 ottelussa pisteet. "Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä joukkue, ja odotamme pelin jälkeen", hän lisäsi. Hänen kollegansa Peter Stöger puolestaan ​​jälleen toivoa pisteen voitto edessä fanimme. Rhein Energie Stadium koska se oli tällä kaudella Kozly kirottu. Vain kaksi kahdestatoista voitti ottelun ... se tilasto, joka olisi niin iloinen vain VfB Stuttgart.

"Ehkä se ei näytä, mutta me vastaamaan ennen yleisö todella nauttia. Olemme jatkuvasti rohkaista meitä. Vaikka, kuten tulos vain ei onnistu. Varmasti haluamme jatkaa kaksintaisteluun Frankfurtin ja Dortmundem", sanoi Stöger, jonka puolustajat on oltava hyvin varovainen, koska vastustaja on pelätty ampuja Franco Di Santo.

Žádné komentáře:

Okomentovat