sobota 21. března 2015

FC Utrecht - NAC Breda

Footballers Utrecht tänä vuonna on vielä alle odotusten, ja jos he haluavat taistella takaisin, ainakin pätevyys kauden, joten on jäljellä seitsemän kaksintaistelut osoittaa erinomaisen suorituskyvyn. Nyt he ovat kahdestoista asemassa kolmekymmentäkaksi pistettä ja nyt toimii suosikki vastaan ​​toiseksi viimeinen Breda. Viimeinen onnistui kaikki tärkeät kotipelissä vastaan ​​Go Ahead voitettuaan 1: 0 ja nosti heidän mahdollisuuksiaan suoraan pelastus.

Asiakkaat voivat selittää kaksikymmentäkaksi kohdat ovat edelleen seitsemästoista-viidestoista Heracles taataan tietyt ylläpitävät korkeinta kilpailu menettää kolme pistettä. Breda avaavan kuusi ottelua keväällä saanut vain kaksi pistettä, mutta seuraavien neljän voitti seuraavan seitsemän pistettä ja varmasti innostuu viime parempaa suorituskykyä. Utrecht oli hyvin samankaltainen viiden ensimmäisen ottelunsa uuden vuoden sai edes yhden pisteen.


Muissa neljä ottelua, teki kahdeksan pistettä tilille ja ei kertaakaan ei menettänyt, ei riitä, että kestää kilpailukykyinen Cambuur ja maa putosi jälkeen 1 Tulos: 3rd "Se ei voi onnistua jokaisessa pelissä, mutta meillä on liian paljon aikaa parantaa ole valinnanvaraa, joten meidän on hyödynnettävä kaikki mahdollisuudet tarjotaan. Breda haluavat hinnalla millä hyvänsä voittaa, muuten olisi mahdollista, että lopussa kauden aioimme jatkaa pelaamista. ", hän sanoi hieman huolestuneena kotimainen valmentaja Rob Alflen.

Hän tulee olemaan perjantaina 28. kierroksella předehrávce puute ZULLA varten loukkaantui nivelsiteet polvi, ongelmia nilkan nivelside päältä tai päästää eliitti ampuja Boymans. Utrecht olisi ehdottomasti haluavat jatkaa laskuaan keskinäistä sitoutumista, kun maa oli voittanut melko vakuuttavasti 5: 1. "Breda yrittävät puolustaa hyvin ja aina yrittää päästä läpiajoja lähinnä hyökkäyksiä. Jos muutamme mahdollisuuksiamme ja meidän pitäisi voittaa", hän lisäsi Alflen.

Vieraileva valmentaja Robert Maaskant voi vieläkään käyttää palveluja Damčevskiho takia polvivamma, nivelsiteet liian pitkä Koch. "Tietenkin olimme euforinen jälkeen maalin jatkoajalla vastaan ​​Go Ahead. He olivat erittäin arvokkaita kolme pistettä, mutta varmasti ei ole välttämätöntä. Meidän on jatkettava pisteitä, vakauttaa niiden suorituskyky ja sitten voimme pelastaa. Kukaan ei epäile, että se taistelee. Utrecht on erittäin vahva hyökkäävä, ja meidän on oltava valmiita täydellisesti ", sanoi valmentaja šestačtyřicetiletý NAC.

Žádné komentáře:

Okomentovat