sobota 28. března 2015

NAC Breda - PSV Eindhoven

PSV jalkapallo tänä vuonna on ehdottomasti mestarillinen vaikutelman ja voitto viisikymmentä kaksi pistettä selkeä miehittää ensimmäisen sijan taulukossa. Ennen toista Ajax tällä hetkellä yhdeksän pistettä edellä jo ja ovat lähellä rikkoa Championship Series. Nyt he haluavat käsitellä pakollinen tarkastus maalla Breda, joka tänä vuonna on huolestuttavaa, että toiseksi viimeisen seitsemästoista paikka voitto viisitoista pistettä.

Eindhoven koko vuoden vain 1720 ottelunsa voittanut kerran ja sidottu kahdesti vastustaja ei ollut tarpeeksi. Edellisessä kymmenen ottelut ja sidottu yhteen 13. kierroksella maaperän Groningen, koska tilalla seitsemästä voittoja peräkkäin. Tiistaina asetat kierros on selvä suosikki, Breda odottaa liiga voittaa viisi ottelua ja on myös hänen vastustajansa tämän vuoden erittäin epäedullinen tasapainoa.


On liiga kohtauksen korkea PSV hävisi 1: 6. NAC kahden viime peleissä onnistui raivata vaiheessa, kun goalless sidottu Tilburg ja viimeksi ullakolta Excelsior. PSV uudenvuoden ensin neuvotella Arnhem tuloksen jälkeen 1: 0, sitten voitti Cambuur 2: 1, ja samassa suhteessa Kuinka käytän bet365 bonuskoodin myös katsellut viime tulokkaaksi Tilburg.

Etusivu valmentaja Robert Maaskant edelleen tulemaan toimeen ilman valeryyliandrasta pelkästään loukkaantunut olkapää. "Olemme hyvin tietoisia siitä, miten kova vastustaja edessämme ja meidän täytyy yrittää ihme. Eindhoven esittelee tasapainoinen suorituskyky, on uskomattoman vahva hyökkäävä ja lisäksi tekee vähintään virheitä. Emme halua, että tämä ottelu kotona lähinnä nauttia ja toivomme, että hyvää työtä puolustava piirretään ainakin yksi piste, "sanoi šestačtyřicetiletý strategi Breda.

Virkaveljensä Philipp Cocu jää seuraavan viiden loukkaantuneita pelaajia. Hallitus voi sairas Willems, ongelmien vuoksi polvi ovat pitkiä pois pelin Schaars Jozefzoonem. Olkapään ongelmat edelleen vaivaavat Bertrams ja syyllisyys loukkaantunut nivus poistetaan Hendrix.

"Tietenkin, koska me voitamme, mutta emme saa aliarvioida mitään peliä soitamme ja sataprosenttisesti. Breda kahden viime peleissä osoittanut, että ne ovat erittäin hyvä puolustava ja varmasti se haluaa myös luottaa nyt. Olisi varmasti auttaa meitä nopeasti johtava tavoite, Kuitenkin meidän vastustaja pystyy valvomaan nopea katkolla ja on erittäin vahva päässä erikoistilanteita. Aiomme olla kolme pistettä, mutta ei ole niin helppoa kuin jokainen ajattelee se ei ole mielestäni ", hän sanoi varovasti vieras valmentaja.

Žádné komentáře:

Okomentovat