středa 15. dubna 2015

"Sodanjulistus poliisin meitä vastaan"

Julkinen ja urheilu alku tämän vuoden jalkapallo kausi kuvataan menestys.
Ei merkittäviä häiriöitä on raportoitu yhteydessä otteluissa mutta kolme yhdisteitä on pakko vähentää niiden kannoilla, muun muassa koska luvaton pyrotekniikka suuria määriä, ja lisää voi olla seuraava.
- Sodanjulistus poliisi, jylisee Tony Ernst puheenjohtaja kannatusyhdistys SFSU.
Taustalla on keskusteluissa talvella ja keväällä järjestetään edustajien välillä Ruotsin eliitti jalkapallo (SEO), SFSU ja poliisi.


Sef pääsihteeri Mats Enquist varoitti tammikuussa, että järjestäjät toistuva turvallisuusongelmia joutuivat kovempia lisenssejä koskevat vaatimukset, pahimmillaan päästä eroon valtion järjestämään ottelunsa täydellisesti:
- Meidän on hyväksyttävä ja koskettava. Pyrimme olla turvallisia järjestelyjä, ja poliisi vähitellen kiristää lisensointi ellei se saa niiden järjestys. Olisimme tietenkin olla tilanteessa, mutta toivon, että vuoropuhelu fanien voimme löytää ratkaisuja, sanoi Mats Enquist osoittaen muun muassa oikeudelliset, lupa annetaan pyrotekniikkaa vaihtoehtona. Lisaa: unibet
Ståplatsen kutistua
Jo ennen liiga alkoi pienennettiin AIK: n kantaosa Pohjois jalusta tuhatta fania, 5500-4500 ihmistä. Eilen tuli uutinen, että Malmö FF: n pysyvän rajoittuu 4000 katsojaa (5500) yhteydessä ottelussa Hammarby.
Myös mennyt huuli lupaa kutistua 1900-1000 Hammarby kannattajia. Lisaa: unibet
Syynä Poliisi toteaa vaihtelee jonkin verran päätöksestä päätöksestä vaan liittyy portaat ja evakuointi omaisuuden ei pidetä vapaa, että tapaamisoikeutta ei ole toiminut, ja on ollut luvattoman pyrotekniikkaa laajasti aiemmissa otteluissa.
Tony Ernst puheenjohtaja Ruotsin Football Fans 'Union SFSU, reagoivat voimakkaasti yleisö vähennykset:
- Näen sen joku korkealla poliisi on päättänyt lopettaa Ruotsin jalkapallo. Voin vain nähdä sen sodanjulistus, sanoo Tony Ernst ja jatkaa: unibet
"Se ei ole reilua"
- Nämä reaktiot eivät ole suhteettomia rikkomuksen. Jos haluat polttaa Bengali on rikkomus, se tarjoaa päivittäisen sakon, se on kuin vaikkapa laiton pysäköinti. Pitäisikö meidän jatkaa analogisesti, se on kuin poliisi nyt sulkea kaikki liikenne maan joku pysäköity autonsa väärin Burträskissä.
Poliisi, Sef ja SFSU oletetaan olleen vuoropuhelun talvella / keväällä toistuvien häiriöiden voi johtaa muuntuneen, pahimmassa tapauksessa kokoonvedettyyn järjestää ottelussa - seurata, mitä tapahtuu nyt, vuoropuhelua olet ollut tai menossa yllätys vastaan ​​mitä keskustellaan?
- Meillä oli eräänlainen neuvoa-antavan elimen sitten. Ja olimme ja lähti alas pohjattoman 7-pisteen hieman vähemmän huono 5-pisteen. En usko ketään jalkapallo ruumassa oli odottanut tätä, sanoo Tony Ernst.
Sanotaan, poliisi voi myös vähentää pysyvän leikettä Gamla Ullevi ja Tele 2 Arena eteenpäin.

Žádné komentáře:

Okomentovat