čtvrtek 9. dubna 2015

FC Dordrecht - Willem II

Perjantain koe, vaikka ei oikea nähtävyys Eredivisie, mutta nyt suhde voimat kaksi tulokasta tänä vuonna. Parempi on puolestaan ​​vieraita Tilburg. He silti saanut hyvin ihmisarvoisen seitsemäntoista pistettä kolmetoista pelejä ja ovat yhdeksäntenä pöytä, päinvastoin, Dordrecht punastumaan alareunassa viisi pistettä ja jo tässä vaiheessa on selvää, että se tulee olemaan hyvin vaikea pelastaa.

Kotimaan valinta oli osoittautunut hänen ensimmäinen ottelu yllättäen voittaa Heerenveen tuloksen jälkeen 2: 1 ja kolmannella kierroksella hän voitti pisteen jälkeen goalless piirtää 0: 0 maa Go Ahead, mutta nyt voittanut yksitoista kaksintaistelut vain yhden pisteen. Kaikki hänen viisi lisäpistettä uhrál ulkona kojuista kuudessa kotiin kaksintaisteluun erosimme yleisön tappion, ja nyt se varmasti halua muuttaa.

Dordrecht koko kauden ja teki vain yhdeksän kertaa tässä suhteessa on selvästi huonoin joukkue koko liigassa. Tämä voidaan sanoa tavoitteista kerätään, kun he saivat vain 33 ja tämä tekee keskimäärin yli kaksi ja puoli maalia per ottelu! Dordrecht jättänyt pisteet seitsemän kertaa peräkkäin neljän edellisen liigaottelua lisäksi kumpikaan ei pisteet ja sai kaksitoista maalia. Viime ottelu menetti 0: 2 laskeutumaan Feyenoord oli kuollut kotonaan jälkeen tulos Twente 0: 4th


Kääntäen Tilburg menee hyvin ja tärkeitä otteluita tärkeimpiin kilpailijoihin voi käsitellä. Edellisellä kolme peliä, vaikka ei voita, mutta toisaalta, onnistui pitämään vähintään kaksi pistettä, kun tasapeliä kanssa Cambuur ja Excelsior. Osallistumalla tähän kilpailuun on vähäinen suosikki ja yrittää laajentaa kurjuutta vastustaja. Viime vuonna kohtaaminen vielä toisen divisioonan asiakkaat olivat sataprosenttisesti, kun hän otti tulokset 2: 0 ja 3: 1.

Asiakkaat ovat nykyään ulottuu Ruotsin hyökkääjä Samuel Armenteros, joka heidän yhdeksän aiemmat ottelut, teki vain kuusi maalia ja on selkeä johtaja joukkue. Kotijoukkue jää perjantain yhteenotto loukkaantui Korte, joka loukkaantui hänen vasikka taiteilijoiden aikaan ihmeitä, kortti rangaistus hän on sovittaakseen Peersman syrjäytymisen kaksintaisteluun Feyenoord. Willem sijaan lauta täysilukuinen.

Žádné komentáře:

Okomentovat