středa 15. dubna 2015

Maalivahdit, ero lopullinen 2

Växjö. Skellefteå tuhoaa finaali puolueen Växjössä ja voittaa 3-0. Mutta tämä on lopullinen sarja pieniä marginaaleja.
Oliko laki muuttui maalivahdeille ennen tätä toista lopullista, olen varma, että Växjö voitti.
Niin hyvä oli Markus Svensson - niin hutera oli Cristopher Nilstorp.
Ei haavoittuvampia asema joukkueen muu kuin maalivahti. Yksinpeli voi yksin päättää ottelunsa.
Tässä toisessa finaali Skellefteå ja Växjö tuli Cristopher Nilstorp vaihtoivat kolmannessa erässä, kun päästivät kulma laukausta Rob Schremp jalkojen välistä. Hyvä laukaus, todella kovaa. Mutta missä se pitäisi sulkea kaikki viikonpäivät.


Skellefteå muut kaksi maalia eivät ole niin paljon sanottavaa, mutta hän ei tee näitä mahdotonta räddningarna Markus Svensson teki toisella puolella jäätä.
Smålänningen Kalmar Skellefteån tavoitteena oli yksi niistä maagisia yönä, kun hän lopetti jokaisen kiekkoa. Ja sitten jotkut. Växjö voitti laukaukset kanssa 25-18 ja kun lisään kaikki päteviä pisteytys mahdollisuuksia, joten se hyödyttää myös Växjö.
Ei, tämä peli osoitti, mitä hyvä maalivahti tekee. Se oli ehdottoman tärkeää.
Nyt en tarkoita Nihlstorp mitenkään. Hän vain oli huono päivä ja maalivahdit eivät ole sitä ylellisyyttä. Ja Skellefteå huomenna roolit voidaan vaihtaa.
Suuri psyches
Mutta maalivahdit altistuvat täysin eri tavalla kuin muut pelaajat joukkueeseen. Jokainen virhe sytytetään neon ja siellä oli juuri Patrik Lundh keskellä pelin jälkeen eilen, vaikka hän tarjosi Skellefteå 2-0, kun hän putosi kiekko takana oma laukku.
Olen aina ihmetellyt maalivahdeille "henkistä voimaa, jonka avulla ne unohtaa niin nopeasti. Olipa tehdä hyvin tai huonosti.
Unohtaminen euforia pitoon nolla yhtä nopeasti kuin tumma muisto jättiläinen kömmähdys.
Tietenkin se on ehdottoman välttämätöntä ominaisuuksia hänen haavoittuva ala. Huomenna, sekä Nihlstorp ja Svensson tulee nollata uudelleen.
 
Olen nähnyt niin monta maalivahtia sankareita vuosien varrella, että olen menettänyt count.
Mutta en usko, HV71 on ottanut sen kolme kansallista mestaruutta 2000-luvulla, mutta Stefan Liv pussiin ja se ei ole sattumaa, että Henrik Lundqvist on yhteinen nimittäjä Frölunda kaksi viimeistä kultaa 2003 ja 2005.
Ehdottomasti jopa kansalliset finaaliin
Tai että Pekka Lindmark oli ensimmäinen Percy Nilsson la rahaa, kun hän rakensi Malmö 1980-luvun lopulla.
Nyt on muita nimiä, muita mahdollisia sankareita. En ole varma kuka seistä siellä voittajaksi lopulta.
Vaikka en usko, että on mitään maalivahdin tässä pudotuspeleissä että astui eteenpäin kuin odotin. Mutta sen tiedän, että maalivahdit ovat ratkaisevassa asemassa. Se on lähes aina kyse. Meillä on sankari ja häviäjä lopussa.
Joten tässä jälkeen kaksi peliä, se on täysin sileä ja 1-1 otteluiden ja luotan kaikki kuusi aikoja minulla vaikea nähdä mitään joukkue on parempi kuin muut.
Christopher Nihlstorp oli yksi sankareista ensimmäinen peli Skellefteå, Markus Svensson täällä toista Växjössä.
Se on myös silloin 1-1.
 
Viime vuosi oli Skellefteå niin hyvä, että he voisivat voittaa ilman suuri pelaamista maalivahti. Se riitti Markus Svensson olla hyvä, mutta hän ei tarvitse olla mahdotonta. Tänä vuonna hän pelaa paljon suurempi rooli.
 
Täytyy myös kiittää Växjö kotiyleisön joka valitin paljon.
Eilen he kuulosti enemmän kuin koskaan. Tehokas äänen taustalla. Sen jälkeen hiljeni yhä oli luonnollista, koska tavoitteet vaipui.

Žádné komentáře:

Okomentovat