středa 11. března 2015

Ahtaat - häpeällinen napa osuma

Bela Vista, Portugali. Sofia Jakobsson jatkaa kaada tavoitteita maajoukkueen.
Mutta ottelussa Saksaa vastaan, hän luultavasti ei muista puoli volleyn katon netto paras.
Hän muistaa napa osuma, joka maksoi pronssi.
Ruotsi on hankkinut paha tapa aikana Algarve Cup.

He aloittivat turnauksen päästivät kaksi maalia hänen ensimmäinen kolme peliä minuuttia Saksaa vastaan, jonka he vielä selvitetty kääntämällä voittoon 4-2.
Vastaan ​​Kiina avasi Ruotsissa myös hämmentävää, vaikka se ei maksa mitään baklängesmål. Vastus oli käsitelty muutamia mahdollisuuksia ennen kuin ruotsalaiset otti ja voitti 3-0.
Mittag avataan tavoitteet

Nykypäivän ottelussa kolmannesta sijasta Algarve Cup näytti Ruotsin puolustus ei oppinut aiemmista ottelussa aukkoja. Tai he olivat vastustajat Saksa vain liian hyvä.
He ottivat alussa komennon tuloksena looginen laskemisesta. Lena Petermannin kännissä sen kotiin stampeding Anja Mittag joka laittaa 1-0 kolmannessa minuutti.
Tuloksena oli, kunnes toinen puoli, jossa varamies Alexandra Popp ampui 2-0 ennen Sofia Jakobsson kyytiin Lotta Schelin virka osuma ja pelkistetään puoli volley ylös katolle netto.
Open, aaltoilevaa peliä
Muutamaa minuuttia myöhemmin siirtyy Schelin Jakobsson. 24-vuotias, joka johtaa maajoukkueen sisäinen maalintekijä tänä vuonna, sai runsaasti aikaa rangaistus. Hän hyväksyi ja pallo kallistui vasemmalle maalivahti Almuth Schult. Mutta se löysä laukaus osui tolppaan.
Vaikka toinen puoli tuli auki, liikkuva peli tuli enää tavoitteita. Ruotsi päättyi siis neljä Algarve Cup 2015th. Lisää: http://urheilu-viikko.com