sobota 28. března 2015

Norsunluurannikko on lopullisessa

Elefantit elää jopa hänen suosikki kannanoton jälkeen toinen voitto 3: 1 finaalissa Nations Cup. Tunnusluku oli jälleen Wilfried Bony, joka, vaikka tällä kertaa ilmoittautua teko kuitenkin kirjattu kaksi auttaa. He saivat asteittain Yaya Toure, Gervinho ja Wilfried Kanon Leopardin putosi rangaistuksen Dieumerci Mbokani.

Molemmat valmentajat pysyi uskollisena järjestelmiä, että ne ovat bet365 osoittautuneet puolivälierissä; Hervé Renard jälleen lähetetään kentän kokoonpano 3-4-3 kanssa Serge Aurier ja Siaka Tiéné reunoille varmuuskopiointi (Yaya asettui keskellä keskikenttäpelaaja rinnalla Serey Dieh), kun taas Florent Ibengé valitsi 4-4-2 Jeremy Bokilou ja Mbokanim kärjessä, joka tuki siipi Yannick Bolasie.

Ottelu oli alusta alkaen korkea tempo ja molemmat joukkueet osoittivat, että varmasti ei aio vedota laajentamista tai sanktiota. Yllättäen ehkä ensimmäinen mahdollisuus saada kova Kongon; Bokila selviytymään puolustaminen Baillym ja tutkittu tarkasti Gbohoua. Maalivahdin Elephants pallo meni Mbokanimu, mutta bet365 dorážku mishandled.

Renardův joukkue kiireisen avaamisen kymmenen minuuttia rauhoittui hieman ja yritti hallita peliä; loukkaavaa trio Gradel, Luinen, Gervinho mutta mahdollisuudet pitkään ei saanut. Vain 21 minuutin norsuja hallitaan zahrozit, ja heti sen avaamisen tavoite. Yaya ei ehkä pelaa niin hyvin kuin niiden odotetaan häneltä faneja, mutta laukaus on edelleen suuri - jälkeen Bonyho pass kaunis aamu bet365 nurkan takana laatikon antoi avuton Kidiabovi mahdollisuus.

Leopardi kuitenkin kolme minuuttia myöhemmin odotti ansaittua korvausta, vaikka he auttoivat myös onnea, tai pikemminkin käsi Bailly jäänyt. Gbohouo Vaikka arvioitu suuntaan Mbokaniho rangaistus laukausta, mutta ei päässyt palloon. Yaya seurasi hyvä puolustus esti leikkauksen orastavan Bolasieho mahdollisuus, ja se oli Kongosta jonkin aikaa kaiken; Norsut kontrolloi palloa ja anna vastustajan edessä oman maalin.

Vähän ennen taukoa, mutta asiat alkoivat liikkua jälleen. Ensimmäinen Bolasie obehrál heikko tänään Bailly löydetyssä takaisin postitse Mbokaniho, mutta ei bet365 maalivahti Coast, ja sitten se meni toisen kerran suosikki ottelussa johtaa - kirjoitti 41. minuutti, kun Luinen käytti sallivuudesta Kongon puolustuksen löytyy ilmainen vasemmalta Gervinho , mikä riitti siivota pallon takayläkulmaa.

Toinen puoli avattu Auriera epätarkkoja laukaus pienestä kulmasta ja sitten Kasusula hyvin zblokoval Gervinhův vaarallisen keskityksen. Aivan kuten avaaminen teko alkoi muutoksen jälkeen puolin, molemmat joukkueet jyrkästi; Gbohouo joutui puuttumaan jälkeen Bolasieho haavan, toisaalta, Yaya taisteli tiensä läpi useita pelaajia kalkin ja poltettiin aivan. Keskikenttäpelaaja Manchester United jälkeen tehdä maali kuin se oli kasvanut siivet; jälkeen tunnin pelaamisen potkut jälleen, tällä bet365 kertaa hyvä tehoisku kiinnitti Kidiaba.