sobota 28. března 2015

Willem II - FC Utrecht

Footballers Utrecht tänä vuonna onnitella Euroopan Cupit, mutta tuloa uutta vuotta, he kaikki tulivat ulos ja voittanut kolme peliä, vain yhden pisteen. Taulukossa ja putosi kahdestoista paikka voitto kaksikymmentäneljä pistettä ja nyt he haluavat murtaa minun kurjuutta maaperän kilpailukykyinen Tilburg. Noviisi vastaista kilpailun niiden tilanne menee hyvin, on sama bet365 määrä pisteitä kuin vastustaja keskiviikkona ja erityisesti jostain parempi kunto.

Utrecht hänen ensimmäinen ottelu 2015, sortunut kilpailukykyinen Heerenveen tuloksen jälkeen 1: 2, sitten voitti pisteen jälkeen maahan tulos Groningen 2: 2 kotona viime sortunut voimakas Zwolle suhde 0: 2nd Tilburg vuonna kolme ottelua voittanut neljä pistettä ja näytti myös erittäin vankka esityksiä. Ensiasunnon päihitti Go Ahead lähimpänä kilpailukykyinen suhteessa 1: 0, sen jälkeen rullata pois tie goalless tulos Breda ja suvereeni PSV viime sortunut jälkeen rohkea suorituskyky vain 0: ensimmäinen

Hänen koko pelin, kun kolme peliä on 1: 1 ja tavoite juhlaa ei voida odottaa edes nyt. Utrecht keskiviikkona vastustaja varsin onnistunut, hän pystyi voittamaan hänet viimeisen kolmen keskinäisen kaksintaistelut, tänä vuonna se on ollut kotona 2: 1. Tilburg on täydellinen valinta, bet 365 kun Utrecht on jatkuvasti käsittelemään suuri sairaala, jossa sijaitsee vain viisi pelaajaa.

Pitkäaikainen pelin ulkopuolella on Zullo, jotka ovat parantuneet loukkaantunutta nivelsiteet. Boymans on pois pelin takia loukkaantunut nivelsiteet nilkan, rikki leuan nurmikolla ei anna Peterson. Van der Maarel edelleen ongelmia hänen nilkan ja Verbeek taiteilijoiden aikaan ihmeitä lihasten ongelmia. "Meidän täytyy mennä takaisin perusasioihin ja meidän tarttua loukkaavaa, koska emme voi muuttaa vuorattu goalscoring mahdollisuuksia", sanoi valmentaja Rob Alflen Utrecht.

"Tilburg vielä loistaa puolustava, löytää resepti hyvin järjestetty puolustus ei todellakaan ole helppoa. Vuonna hyökkäys, vaikka hän ei ole niin onnekas, on kuitenkin erittäin pätevä eteenpäin ja varsinkin Samuel Armenteros on oltava varovaisia. Meidän on osoitettava vastuussa suorituskyky ja teho auttaisi meitä johtava veräjä. Yksi meistä voittaa kaksintaistelu mielestäni voi ohjata paljon paremman suorituskyvyn, "hän lisäsi optimistisesti Alflen.

Žádné komentáře:

Okomentovat