sobota 21. března 2015

SC Paderborn - TSG Hoffenheim

SC Paderborn Hoffenheim olisi rakentaa syksyn näyttelyissä. Muuten ei tapahdu, se on täynnä alkuperäisiä oletuksia ja liigan noviisi viettää suurimman saksalaisen kilpailu vain yhden kauden.

Hoffenheim mutta toisaalta ehdottomasti lähteä kotiin ei ole vapaa, koska on unibet vielä näköetäisyydellä kupin asentoon. Valmentaja Markus GISD on varovainen, vaikka kilpailija hävisi neljä viimeistä budesligové kaksintaistelut josta otit pisteet 12:15 !!! Huomattakoon kuitenkin, että vuodeosastoilla André Breitenreitera oli erittäin vaikea tehdä, koska niitä kilpailevat Bayern München, Borussia Mönchengladbach ja Bayer Leverkusen, siis jossa joukkueet hyvin pöydän ääreen. Unibet - avaa pelitilisi tasta

"Se tulee olemaan suuri taistelu pallo ja luultavasti ei ole unibet houkutteleva sellainen peli. Meille on haaste mutta tavalla, koska annetaan m, joka on nyt Paderborn, se tuo sen vähättelyä", sanoi Marcus GISD, joka johti koko päinvastoin voitti viime neljä peliä nyt kolme, ja niin hyppäsi seitsemänneksi.

"Emme vielä jäljellä yhdeksän kierrosta, jossa aiomme taistella paras mahdollinen sijainti. Olemme kuitenkin peli peli. Alistavat Paderborn olisi tietenkin oli hyvä. Onhan menemme jokaisessa kokouksessa napata kaikki kolme pistettä, mikä peli kukaan. selkeä alistavat Hampuri unibet meitä lisäsi luottamusta, jota me nyt haluamme vahvistaa ", sanoi maalivahti Oliver Baumann.

Lisättyä luottamus pelaajat varmasti myös se, että on vielä todellinen mahdollisuus edetä välieriin ainakin Saksan cup. Matka kannattaa Borussia Dortmund, joka tällä kaudella on voittaa. Toisaalta Jürgen Klopp, et ai. on kiitos tämän kilpailun ainoa mahdollisuus pelata ensi kaudella unibet ainakin Europa League. Vaikka tappio kahdeksassa pisteessä Bundesliigan kuudennessa asemassa siellä ei myöskään ole liian surkea.

Vuonna paderbornském joukkue ajatellut aivan toisin. "Oikeasti me valmistautua jokaiseen vastustajan pelin alussa meillä useita pelin. Mutta heti kun ensimmäinen suoraveloituksen ripustaa päänsä. Tästä meidän on tehtävä, jotta ei vaarannettaisi kaikkea, mitä olemme työskennelleet unibet puolentoista viime vuoden aikana", sanoi valmentaja André Breitenreiter. Olisi siis voinut kasvattaa joukkueensa vastaan ​​Hoffenheim muistaa hilpeä suorituskyky alkupuoliskolla kaudella?

Žádné komentáře:

Okomentovat