sobota 28. března 2015

Go Ahead Eagles - SBV Excelsior

Tärkeä taistelu pelastuksen kokoaa joukkueet Go Ahead Eagles ja Excelsior, kaksi naapurit taulukossa, joka on erotettu vain kaksi pistettä. Molemmat voisi hengittää paremmin, jos yksi heistä sai kolme pistettä. Varmasti paremmassa kunnossa on vierasjoukkueen, mutta tämä Deventerin voitti viime noin kymmenen vuotta sitten.

Kotimaan kokemus kokonaan kurja sarja, joka on kestänyt viime vuodesta, sillä viime kuusi peliä on voittanut vain yhden voiton. Vastaan ​​Den Haag onnistui kiitos tiukimmat mahdolliset voitto, tämä tulos, ei kuitenkaan toista viime viikonloppuna, koska bet365 bonus ullakko Groningen putosi kaksi maalia.

Nyt on täysin mahdollista, että tällä kertaa on jo peruskokoonpanoon ilmestyy kaksi uutta signings, ja Wesley Verhoek, joka on jo uusi työ hitaasti mutta varmasti jalansijaa, ja sitten myös Glynor Plet, joka vuorottelevat lauantaina vain. Molemmat hyökkääjät pitäisi suuresti heiluttele loukkaavaa, kun kaikki on Go Ahead Eagles kolmannen pahin.

Excelsior on ehdottomasti miehistön, jonka kanssa osastoilla FoEK Booyeho varmasti voi mitata. Mutta SBV muodossa viime viikkoina hieman viritetty, joten tässä pelissä todennäköisesti tulee vielä hieman varmempi. Ehdottomasti on jotain oikaista viikolla, bet365 sport piirtää 0: 0 kanssa Breda otetaan tappiota.

Ja koska tämä epäilemättä tulos asiakkaat ovat nykyinen kuningas Eredivisie saatu plichet, he ovat keränneet yhdeksän. Ehkä se olisi yllä olevassa taulukossa, useammin jos he voisivat voittaa tällä kaudella tunne sai vain neljä kertaa. Myös Excelsior, kuten kilpailija, toi vahvistuksia hyökätä.

Hän teki yhden viimeisen päivän siirto ikkunan aikana Cedric Badjeck, joka kuitenkin ilmeisesti osu pelejä koska sopimuksen allekirjoittamista jälkeen aamulla osallistui vain yksi koulutus. "Se on nuori ja lahjakas pelaaja, josta tulevaisuudessa lupaa paljon. Haluamme hänet tänne ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää hänen", sanoi johtaja Ferry de Haan.

Žádné komentáře:

Okomentovat