Tämä jääkiekkoilijoiden alkavat taistella kuule epätavallista.
Tämä valmentajat päätyvät kärhämä, ja että yksi seisoo shirtless ja verinen jälkeenpäin, tee se.
- En voinut kontrolloida tunteita, sanoo Alex Zjdahin, yksi kouluttajien taistelussa.

Venäjän jääkiekko ottelua THC ja Izjstal, niin toinen liiga, suistui kokonaan.
Se oli toisella jaksolla, kun THC oli johtoa 2-0, että tilanne oli THC valmentaja Alex Zjdahin voimakkaasti kyseenalaistaa tuomiot joukkue - Betsafe
Hän moitti tuomari ei mene huomaamatta valmentajia Izjstal.
Kaksi valmentajat Vierasjoukkueen juoksin Zjdahin, joka liioittelematta, suuttui kun ne taittaa hänen keskustelua tuomari.
Zjdahin kääntyi Razin, työnsi hänen kollegansa, jolloin he molemmat päätyivät kärhämä.
Joissakin riehakkaita minuuttia, kaksi valmentajat, kun taas useat pelaajat kerääntyivät kiistely, jotkut yrittää rikkoa sen - muiden puuttua.
Vuonna videoleikkeen pelin, voi nähdä miten nyrkit lentää, ennen rivi on rikki ja verinen ja paljain breasted Razin kiristä lihaksia yleisölle - Betsson
"Tunteet tulvivat"
Razin sitten ajaa jäälle keskustelemaan edelleen tuomareiden kanssa, ennen kuin hän löytää hänen vaatteensa ja palasivat avbytarbåset antamaan instuctions pelaajilleen.
Zjdahin've puhui kiistely, ja ajatella jälkeenpäin olisi ollut parempi, jos se olisi ollut niin rajusti.
- Tunteet overflowed ja en voinut hallita niitä. Olisi ollut parempi, jos oli ongelmia, hän sanoo THC valmentaja.
Kun kiista putosi THC Lisäksi niiden 2-0 johtoon ja hävisi ottelun 2-3, kun Izjstal ratkaistaan ​​pelin jatkoajalla.