čtvrtek 9. dubna 2015

Cambuur Leeuwarden - AZ Alkmaar

Veldig hyggelig overraskelse av den pågående år, er den nederlandske Eredivisie Cambuur og sannsynligvis ingen ville før starten av sesongen netipoval at når du er i den trettende runden sammenstøt med AZ Alkmaar, vil det være en duell femte med totalt seks bord.

Fotballspillere fra Leewardenu klart å overvinne en viss Unibet bonus og Vervekode periode uten en seier i siste runde igjen seirende. På land ambisiøse Utrecht vant takket være to mål av de siste ti minuttene av en tabell allerede hoppet til sjette garanterer en kryssild av Europa Cup.

Imidlertid er verken Alkmaar på det ikke så ille, og selv om sin posisjon i tabellen kan være representert ved en liten bit bedre, er for tiden i meget god form. Han hadde ikke tapt siden 18. oktober, og ligger på femteplass på tabellen. Slår ham over Paradoksalt resultater i sin egen stadion her som klarte å få bare ni poeng fra sju kamper.

Cambuur er primært basert på resultatmål og nigerianske spiss Bartholomew Ogbecheho at så langt denne sesongen har scoret åtte mål og angrep det beste målscorer av konkurransen. På lørdag kveld, men hans lagkamerater vil ikke hjelpe - er årsaken til at straffen for et gult kort.more: http://bet-no.com/

En annen på listen over ikke kvalifisert for spillet er også en annen frem - Daniel de Ridder. Gjesten manager John van den Brom mangler bare den norske midtbanespiller Markus Henriksen.

Žádné komentáře:

Okomentovat