pátek 24. dubna 2015

Pep mukana Barcelonan tulevaisuus

Barcelona täyttää hänen tarinansa on tietenkin tarinan että jokainen puhua, ja syystäkin.
Se on totta.
Se on vain, että hän on myös hänen Barcelonan tulevaisuudessa, kun hän tulee.




Seurata
 Asiantuntijoiden tuomio: He voittaa Mestarien liigan

Mahdollisesti juuri.
Gianni Infantino pyörittelevät pallot, jalkapallo maailma kääntyy sen katseen, mutta kun arpajaiset on selvä, se on ikään kuin kaikki oli vielä tukevasti ensiksi.
Pep tulee kotiin.
- Vastata FC Bayern on erityinen, koska se on Pep, hymyili Barcan valmentaja Luis Enrique ja tiivistää, mitä kaikki jo tiesivät.
- Hän on ystäväni, ja olen aina sitä mieltä, että ystäväni on paras ...
He ovat pelanneet keskenään, ja nyt johtaa toisiaan vastaan, ensimmäistä kertaa, että Pep Guardiola verrattava hänen Barça in ottelun.
Ja se on yhtä helppoa kuin:
Ellei Pep Guardiola on ollut noin niin oli FC Barcelonan keksi hänet.
Voiko hän repiä hänen rakas Barça 180 minuuttia?
Syntynyt Santpedor, esille La Masia, yksitoista vuotta pelaajana hän kääntyi painopistettä jalat säiliöön ja oli aivojen Barcelonan Super Team, joka tuli kotiin Euroopan cupin pokaalin Plaça Sant Jaume ja anna vapaustaistelija Josep Tarradellas sanat kaikuvat parvekkeelta :
- Ciutadans de Catalunya, kyllä ​​la tenim aqui! Katalonian kansalaiset, tässä on se!
Kesti pelaaja Guardiola yksitoista vuotta rakentaa joukkue kesti valmentaja Guardiola viisi vuotta rakentaa maailman paras joukkue.
Voiko vihollinen Pep Guardiola repiä hänen rakas FC Barcelona 180 minuuttia?
Eli mitä keskustellaan, kun Mestarien liigan hymni kaikuu Camp Nou kahdessa viikossa. Pep on ottanut FC Bayern kanssa tasan ideologinen vakaumus ja ymmärrystä, hän kuitenkin päätyi eri kulttuuri, eri fotbollssyn. Huolimatta kaikista kritiikkiä, olen vakuuttunut siitä, että avioliitto Euroopan kaikkein hyvin hoidetut klubin ja Euroopan menestynein valmentajat ovat hyviä molemmille osapuolille.
Pep on itse todennut, että hän teki naurettavaksi itsensä semifinaali vastaan ​​Real Madrid viime vuonna, vain koska hän ei kuuntele omaa vakaumustaan. Hän pitää sitä yhtenä kaksi suurta junaonnettomuus urallaan - Toinen on se, että hän ei koskaan pystyi käsittelemään kaveri nimeltä Zlatan Ibrahimovic.
Onko 50-50 mahdollisuus
Näitkö FC Bayern purkaa Porto puolessa tunnissa tiistaina niin tiedät kuinka taktisesti ajettu hän on, ja että hän katsoa läpi kaikki työkalupakin yrittää purkaa Barça. Nyt hän on lisäksi saada työkaluja kutsutaan Robben ja Ribéry, jolloin saksalaiset on 50-50 mahdollisuus.
Heillä on älykkyyttä, heillä on suuria ja pieniä viivoja, ne ovat vauhtia.
Ja heillä on poika, joka tulisi Barcan uusi Xavi.
Thiago oli kaikki, joka perustettiin vuonna La Masia, täydellinen ikä ottamaan roolin, kun Xavi saanut hieman vanhempi, hieman huonompi. Mutta kun usko siirtyminen olisi sallittua, hän sitten siirtyä München, ja sen jälkeen ensimmäinen kausi, joka tuhoutui vammoja, hän on nyt siellä keskikentällä ja osoittaa, mitä Barça puuttuu.
Vastaan ​​Porto, hän oli paras kentällä, hän oli se, joka liukastui rivien välistä ja haavoittui jokaisen eteen - ilman koskaan antaa pallon pois ottamalla tarpeettomia riskejä.
Odotan miten Pep Guardiola toiminut, jotta yrittää pitää pallo pois Messi, mutta vähintään yhtä paljon, odotan näkeväni Thiago tulla kotiin kohtaus, joka oli aina tarkoitus olla hänen.
Surullista Mestarien liiga on, että koko lähestymistapa on aikeissa vetää matto oikeuden perusperiaatteisiin, että se jatkuvasti on sama kokoinen norsuja tanssia samalla suuri tansseja.
Hassua on se, että se tarkoittaa, että meillä on kokouksia, kuten nämä.
Ancelotti tulee kotiin
Toisaalta meriin Carlo Ancelotti kotiin Torinoon, jossa on must-Madrid. Ajattelin erän Juventus Europa peli viime vuonna, he menivät turnauksen täysin tasapainoinen keskikenttää eri ominaisuudet Vidal, Pirlo ja Pogba.
Sitten satoi lunta sisällä Istanbulissa, nyt ne osoittavat, että he todella oppinut jotain siitä.
Real Madrid liikennöi veli Atleti huolimatta puuttuu dynamo Modric, reuna hirviöitä Bale Marcelo ja vertailupisteen Benzema.
Ancelotti tulee kotiin, Zidane tulee kotiin, Morata kotiin, ja Benzema menossa takoa seura, että hän oli pitkään näytti tarkoitus pelata.
Kevät-Madrid ei ole sama kuin viime syksynä, siellä on tasaisempi kuin useimmat ihmiset ajattelevat, mutta Real Madrid ovat oikeutettu mestari ja suosikki.
Onko ne menevät finaaliin he kohtaavat jalkapallon muotoinen Barcelonassa.
Ainoa kysymys on, onko se on nykypäivän joukkueet he kohtaavat - tai Guardiola ja Thiagos.

Lisaa: nordicbet bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat