pátek 3. dubna 2015

Nyt kokki otsikoissa lähes yli Tukholmassa

Olympialaiset kytevän alle kannen. Kyllä, paitsi Tukholmassa sitten. Jos se kiehuu yli pian.
Jossain välissä 75000 ja 80000 fanit saavat Tele 2 ja ystävät pääsiäisenä viikonlopun kolme ottelua nähdä Hammarby-BK Häcken, Djurgarden-Elfsborg ja AIK-Halmstad.
Luvut paitsi muistuttaa suurta kertoja ilman, että edes ohimennen niitä.
- Näin Tukholman jalkapalloa pitäisi olla, sanoo Djurgården hyökkääjä Amadou Jawo ihaillen äänessään.

Se oli maaliskuussa 1997 Stefan Söderberg oli vaikeuksia uskoa, mitä oli tapahtumassa. AIK saisi Barcelonassa puolivälierissä Cup-voittajien cupin ja Rasunda näytti olevan loppuunmyyty. Tuolloin ei ollut suuri tapahtumapaikat kuten kun jalkapallomaajoukkuetta pelataan. Ei edes silloin, kun kansainvälinen finfrämmande oli paikallaan. Nyt se tapahtuu yhä. 35049 katsojaa näki AIK 1-1 kirjaa vastaan ​​Barca 20 maaliskuu ja siten mennä ulos kokonaismäärät 2-4. Kuitenkin, seura oli voittanut jotain, vaikka et ehkä ymmärrä sitä silloin ja siellä. AIK ja samalla myös Hammarby ja Djurgården.
- Se oli jonkinlainen käännekohta, joka. Kun tulin AIK joten jouduimme 2000 otteluissa. Getting tavata Barcelona oli hämmästyttävä paljon ja se merkitsi meille paljon puhtaasti taloudelliset, sanoo klubin entinen urheilujohtaja tänään, 18 vuotta myöhemmin.
Se oli siellä ja sitten. Hieman yli vuoden kuluttua läktarsuccén houkutellut AIK Hammarby 31893 katsojaa ja Hammarby-AIK 33,094th Yleisö buumi pääoma oli tosiasia.
- Se oli usean vuoden ajan sen jälkeen, kun 2000-luvun alussa, meillä oli kolme Tukholman joukkuetta yläreunassa. On selvää, että se oli myös hyvin kriittinen välittämiseen yleisölle, hissi, joka tuli. Se oli aina mahtavaa numeroita, sanoo Soderberg.
Kohti uuden aikakauden suuruutta
Lopulta vielä myös juhlapäivänä ja kaikki kolme joukkuetta ovat sittemmin kokenut urheilun takaiskuja. 2004 meni AIK otsikoista. Kolmas sija 2007 Djurgården viimeaikainen menestys ja muu tiimi melko pakko taistella olemassaolostaan, urheilu- ja taloudellisesti. Hammarby on kulunut seuraavaksi korkein sarja pitkään ja kun AIK voitti Ruotsin mestaruuden kultaa 2009 nimettiin kilpailija IFK Göteborg. Capital kilpailu on ollut lepotilassa. Paljon, koska Hammarby poissaoloa. Viiden vuoden Valioliigan, joukkue on nyt palannut ja vaikutus muistuttaa kun Ronaldo, Hristo Stoichkov ja toiset tulivat Solna 18 vuotta sitten. Nyt näyttää siltä, ​​että Tukholman Jalkapallo on matkalla uutta yleisöä kukoistus, rakennettu uusi areenoilla seurata kappaleita. Se jyrisee palauta pääomaa. Jo 7. maaliskuuta 41063 tuli ryhmäkilpailut Ruotsin Cup kun AIK sai Hammarby ja vaikka se ei todellakaan ole muutamia derbies ovat lähimpänä oven otsikoihin nyt käynnistymässä jalkapallo lämpöä käsin kosketeltava.
- Minusta se on todella hauskaa olla hieman mielikuvitusta peliin ohjelmassa. Että kaikki kolme joukkuetta aloittaa kotipeleissä kolme päivää peräkkäin. Mielestäni tämä on menestys piirteitä, sanoo Djurgården n urheilujohtaja Bosse Andersson.
Djurgårdenin ohella toivoa luku noin 25000 vastaan ​​Elfsborg sunnuntaina joka murskaa viime vuonna ensi-ilta luku kuin 12155 tuli katsomaan joukkueen tavata Halmstad BK.
- Tiedämme, että olemme myyneet hyvin. Minä vain istuin ja puhui sen Pelle (Olsson, valmentajat). En tiedä, kun meillä on ollut se ensi-ilta. Ehkä missään derby, mutta se oli hyvä kun sillä meillä oli ensi-ilta on niin paljon ihmisiä, sanoo Bosse Andersson.

Žádné komentáře:

Okomentovat